Møde med Mening

17. januar 2022 kl. 19.30-21.00 på Zoom

Tag karrieren i egen hånd


Sommetider tænker du nok: ”Gad vide om det er på tide at søge nye græsgange?” eller ”Jeg vil noget andet med mit liv, men hvordan kan jeg komme videre?”


Ved tilmelding får du tilsendt to korte oplæg:


Ønsker om karrieretype

Karriere kan betragtes som et slags ”meeting-point”, hvor mennesker og organisationer mødes.


  • På den ene side har vi din karriere, der består af nuværende job, aktiviteter og uddannelser fra tidligere plus erfaringer fra dit arbejdsliv.
  • På den anden side har vi organisationen, der kan tilbyde forskellige karrieremuligheder


Det vil være interessant for dig at få hånd om at styre i forhold til egen udvikling. Men for at du kan udvikle dig, må du have et mål. Fx hvilke træk ved karriereudviklingen, skal være med til at forme netop din karriere? Ser du karrieren som valget af en profession, eller ser du det som en form for stige, du skal klatre opad?


Tanker om et drømmeliv

Livet er ikke kun arbejde. Derfor er det vigtigt at du forestiller dig, hvordan dine ønsker er for dit fremtidige liv. Hvordan er dit humør i dit fremtidige liv? Hvad har du tid til ud over arbejdet? Hvordan vil du gerne opfattes af din familie?


Tanker om dit fremtidige arbejdsliv kan fx være: Hvordan er forholdet til min chef og mine kolleger? Hvilke opgaver og funktioner vil jeg gerne arbejde med? Hvordan ser jeg arbejdsmiljø og arbejdstider?


Dette oplæg hjælper med at skabe klarhed om dine tanker om hvilke drømme du har om dit liv – ikke mindst dit arbejdsliv.


Tilmeld dig og på inspiration til at forny din karriere: https://ifli.dk/tilmelding.html