Fokus-Webinar: Din karriere

Afholdes både 26. og 31. januar 2022 kl. 19.30 – 21.00 på Zoom

 

Hvad vil du med dit arbejdsliv?

 

Dette fokus-webinar har til formål at få dig til at reflektere over dine muligheder for at skabe den type karriere, du synes vil give dig den bedste kvalitet i dit arbejdsliv.

 

Det væsentlige er, at du bliver bevidst om mulighederne for at kunne vælge forskellige karrieretyper. En karriere er nemlig ikke bare den almindelig opfattelse af ”at klatre op ad stigen”.

 

Har du tænkt over dit arbejdsliv? Har du lyst til at skabe følelsen af frihed til at handle?

 

Karriere set som et ”meeting-point”

Vi gennemgår de forskellige karrieretyper og opfattelsen af, at karrieren er en form for meeting-point, hvor du og virksomheden søger at mødes. Allerede her får du lejlighed til at fokusere på dine egne ønsker.

 

Du kan tage selvtesten om valg af karrieretyper på den gratis app Lederkompetencer. Både i app´en og i bogen Karriere og kompetencer kan du se mere om de fire typer.

Det vil give dig en dybere forståelse undervejs på webinaret, hvis du har gennemgået testen om valg af karrieretyper før webinaret, men det er ingen forudsætning.

 

Webinarets forløb
Efter en kort gennemgang af konceptet går vi i dialog og i dybden med 1-2 af karrieretyperne, som vi i fællesskab udvælger efter særlig relevans på det enkelte webinar.

Formen på webinaret er en kombination af undervisning, egen refleksion og dialog afstemt efter hvor mange vi er.

På webinaret skaber vi også overblik over de muligheder, der som helhed er i Institut for Ledelse og Innovation, IFLI. Her mødes vi og udveksler hvordan metoder, teorier og nye tilgange omsættes i hver vores arbejdsmæssige og ledelsesmæssige dagligdag.

Tilmeld dig og stå stærkere i spillet om karriere: https://ifli.dk/tilmelding.html