4. april 2022 kl. 19.30 – 21.00 på Zoom


Bryd barrieren – skab handling i hverdagen


Det kan være nyttigt selv at kunne tage initiativ til handling. Men du må afgøre med dig selv, om du vil handel ud fra en detaljeret plan, eller være mere parat til at gribe de muligheder, der viser sig.

 

Ved tilmelding får du tilsendt to oplæg.

 

Kend din vision

Du kan skabe klarhed over de ledelsesrum, hvor du befinder dig bedst, overveje hvordan de vil kunne passe ind i den udvikling du ser for virksomheden og dine kompetencer og ikke mindst om det vil passe med dine ønsker om karriere. Det er med andre ord dit perspektiv på at kunne skabe handling, der giver udvikling.

 

Kurser og udviklingsprogrammer

På den anden side vil du ofte møde formelle kurser og udviklingsprogrammer, der indgår i virksomhedens planer for udvikling af medarbejdernes kompetencer. Spørgsmålet er, i hvor høj grad virksomheden tager medarbejdernes egne ”selvhjælpstanker” alvorligt? Lægges vægten først og fremmest på de formelle tilbud eller er der stor vægt på egne ønsker om udvikling?

 

Ja, tænk dig om før du handler. Du kan vælge at handle på mange måder, lige fra den rationelle planlægning over eksperimenter med handlinger og udbygning af relationer til gribe de muligheder og tilfældigheder, der byder sig til.

 

Tilmeld dig og få indblik i hvordan du bedst skaber din egen udvikling: https://ifli.dk/tilmelding.html